Arhitectura Bistrita

SC EDIL CONCEPT SRL - Arhitectura Bistrita

Arhitectura Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitectura Bistrita: SC EDIL CONCEPT SRL - Arhitectura Bistrita.

CINE SUNTEM?

EDIL CONCEPT este una dintre cele mai dinamice companii din Transilvania în domeniul proiectării şi consultanţei în construcţii şi asistenţă tehnică pe şantier. Seriozitatea cu care am abordat orice relaţie contractuală ne-a făcut, fără falsă modestie, renumiţi în întreaga Transilvanie. Politica noastră este orientarea către clienţi, către nevoile acestora şi, mai ales, către respectul pentru efortul investiţional. De aceea dorim să ne lărgim în permanenţă gama de servicii, ieşind din tiparele micului birou de proiectare. Iar mici nu mai suntem demult.

PROFESIONIŞTI DIN TOATE
PUNCTELE DE VEDERE

Suntem PROFESIONIŞTI din toate punctele de vedere.
Începând din anul 2002, pe numele acţionarului principal, GIONI GRINOV, s-a făcut asigurare de răspundere profesională prin intermediul AICPS, începând cu nivelul minim de acoperire, de 25.000 USD. De atunci, neîntrerupt, asigurarea a fost prelungită şi mărită, nivelul de acoperire ajungând acum la 250.000 euro. Mai mult, începând cu 2006, firma pe care o reprezint are încă o asigurare de răspundere profesională, nivelul de acoperire fiind de o jumătate de million de euro.

EDIL CONCEPT este o companie care doreşte să impună noi standarde în ceea ce priveşte nivelul serviciilor oferite. De aceea am investit sume considerabile în dotarea IT, dar şi în programe şi softuri de ultimă oră. Astăzi, angajaţii EDIL CONCEPT lucrează cu softuri licenţiate - AutoCAD-2007, AUTODESK REVIT STRUCTURA 4.0, BaExpress, DataCAD-10, AxisVM8, Corel Draw, Invest Manager Plus, WinDoc.

OMNIPREZENŢI ŞI ATENŢI LA
PROPRIA IMAGINE

EDIL CONCEPT a avut dintotdeauna un plan bine stabilit de dinamizare a imaginii publice. De la înregistrarea mărcii la OSIM, pînă la implementarea sistemului de calitate pentru ISO 9001, EDIL CONCEPT şi-a construit o imagine solidă, acest demers culminând la finele lui 2006 cu redesenarea identităţii vizuale şi implementarea unui nou slogan de corporaţie care exprimă, fără echivoc, valorile companiei:


"CLĂDIRI CU COLOANĂ VERTEBRALĂ"

Servicii

ARHITECTURĂ

STRUCTURĂ DE REZISTENŢĂ

INSTALAŢII ÎN CONSTRUCŢII

CONSULTANŢĂ

DIRIGENŢIE DE ŞANTIER

EDIL CONCEPT acordă o importanţă sporită atât consultanţei, cât şi procesului de proiectare propriu-zis, dar dincolo de serviciile de proiectare, de arhitectură, urbanism şi amenajări interioare, purtăm responsabilitatea unei prezenţe transparente pe piaţa actuală a construcţiilor. Dezvoltarea fără precedent a acestei pieţe, precum şi profitabilitatea crescută a sectorului, ne face să credem că numai o serie de servicii integrate poate asigura cu adevărat o relaţie solidă proiectant – client.

EDIL CONCEPT şi-a creat punţile necesare pentru a avea acces la profesionişti cu mare influenţă din punctul de vedere al dinamicii pieţei, punând la dispoziţia clienţilor un mecanism integrat de dezvoltare. Mecanism ce nu ar putea funcţiona fără cel mai important “activ” al societăţii – angajaţiiEDIL CONCEPT, membri atestaţi ai Ordinului Arhitecţilor din România, cadre didactice la Facultatea de Arhitectură din Cluj-Napoca, membri ai Asociaţiei Inginerilor Constructori Proiectanţi Structuri din Romania, ingineri de specialitate în instalaţii, agrementaţi de către ANRGN şi ANRE.

Galerie foto