Arhitectura Bucuresti-Sector 4

Birou individual de Arhitectura Sector 4

Arhitectura Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitectura Bucuresti-Sector 4: Birou individual de Arhitectura Sector 4.

Biroul de arhitectura Bucuresti executa toata gama de lucrari de proiectare: de la prima consultatie, precum si dezvoltarea conceptului arhitectural la executarea documentelor de lucru in toate sectiunile si control de autor. Daca este necesar, sa asiste la indeplinirea functiilor de Client si obtinerea aprobarilor necesare.

Am castigat o experienta nepretuita in crearea interioarelor individuale si publice: de la apartamente la case particulare, de la baruri si restaurante la birourile de companii mari.

In timpul formarii si dezvoltarii ne-am unit intr-o puternica echipa de creatie - o echipa de profesionalistii tineri si talentati, care au primit cunostinte in asa domenii ca arhitectura, constructii, design si arta plastica.

Va stam la dispozitie cu servicii de consultanta urbana si suport pentru intocmirea documentatiei necesare elaborarii proiectelor, cuprinzand toate fazele necesare incepand cu ilustrarea conceptului prin modelare si randare 3D, studiu de fezabilitate, documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism, documentatie pentru avize, Documentatie Tehnica de Autorizatie de Construire (D.T.A.C), Proiect Tehnic (P.T.), Detalii de Executie (D.E.), Documentatie Urbanism: Plan Urbanistic de Detaliu P.U.D, Plan Urbanistic Zonal P.U.Z

Servicii

  • Proiecte tehnice de specialitate - arhitectura, rezistenta, instalatii pentru: case, vile, blocuri - locuinte colective, functiuni turistice - hoteluri, pensiuni, case de vacanta, cladiri de birouri, spatii comerciale si alte programe de arhitectura. Consultanta si proiectare pentru amenajari interioare si exterioare.
  • Documentatii pentru obtinerea Certificatului de urbanism, Autorizatiei de Construire si pentru executia proiectului.

Galerie foto