Arhitectura Constanta

Arhitect Constanta

Arhitectura Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitectura Constanta: Arhitect Constanta.

Biroul de arhitectura Constanta executa toata gama de lucrari de proiectare: de la prima consultatie, precum si dezvoltarea conceptului arhitectural la executarea documentelor de lucru in toate sectiunile si control de autor. Daca este necesar, sa asiste la indeplinirea functiilor de Client si obtinerea aprobarilor necesare.

Am castigat o experienta nepretuita in crearea interioarelor individuale si publice: de la apartamente la case particulare, de la baruri si restaurante la birourile de companii mari.

In timpul formarii si dezvoltarii ne-am unit intr-o puternica echipa de creatie - o echipa de profesionalistii tineri si talentati, care au primit cunostinte in asa domenii ca arhitectura, constructii, design si arta plastica.

Servicii

  • Servicii: Intocmirea documentatiilor pentru avize, acorduri si a diferitelor faze ale proiectului.
  • Arhitectura - Certificat Urbanism (CU), Studiu de fezabilitate (SF), Documentatia Tehnica pentru Autorizarea lucrarilor de Constructii /(PAC - DTAC), Proiect Tehnic (PT), Detalii De Executie (DDE)
  • Urbanism - Certificat Urbanism (CU), Studiu de Oportunitate (SO), Proiect Urbanistic de Detaliu (PUD), Proiect Urbanistic Zonal (PUZ)
  • Peisagistica - Proiect Tehnic (PT), Detalii de Executie (DDE)
  • Design de obiect - Proiect Tehnic (PT), Detalii de Executie (DDE)
  • Amenajare Interiorioare - Proiect Tehnic (PT), Detalii de Executie (DDE)

- case, vile, cabane, locuinte colective (blocuri), hoteluri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cabinete stomatologice, hale industriale si alte programe de arhitectura
- expertize, reabilitari, reconditionari
- cartiere locuinte individuale si colective, cartier centru de afaceri.

Galerie foto