Arhitectura Onesti

Birou Arhitectura Onesti

Arhitectura Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitectura Onesti: Birou Arhitectura Onesti.

Activitate arhitectura, avand, ca principala preocupare, constructiile civile, locuintele individuale - in principal vile si case de vacanta dar si spatii comerciale si sedii de firma. Suprafetele desfasurate ale constructiilor variaza intre 30 si 2.500 m.p.

Pe langa activitatea principala de proiectare constructii civile realizam intimizari ale spatiilor comerciale, proiectare de mobilier, amenajari parcuri si gradini.

Avem o echipa de colaboratori in domeniile: instalatii electrice, sanitare, incalzire si ingineri structuristi care pot realiza structuri deosebite.

Fiind, in permanenta, in pas cu cerintele economiei de piata, dorind sa facem fata, cu brio, concurentei, am ajuns repede, la nivelul in care suntem in masura sa oferim un proiect complet (arhitectura, structura, instalatii) sau doar partea de arhitectura.

Oferim clientilor servicii de consultanta in probleme de finisaje, design si mobilier, asta pentru ca, noi consideram ca o locuinta este o investitie foarte mare pentru un beneficiar, uneori unica... Din acest motiv, consideram necesar sa acordam si consultanta prealabila pentru achizitionarea suprafetelor de teren.

 

Galerie foto