Arhitectura Resita

Birou individual de Arhitectura Resita

Arhitectura Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitectura Resita: Birou individual de Arhitectura Resita.

Biroul nostru de arhitectura va ofera servicii complete de proiectare si autorizare pentru constructii civile, industriale cat si agricole; amenajari interioare si exterioare, refatadizari, refunctionalizare si confortizarea spatiilor

Proiectantul este un desenator tehnic care tehnoredacteaza proiecte sub indrumarea unui arhitect sau inginer.
Arhitectul proiecteaza volumul, dispunerea si organizarea spatiilor interioare, precum si fatadele cladirilor, totodata acesta pregateste informatii privind designul cladirilor, specificatiile legate de structura, materiale utilizate, culoarea, echipamentul necesar, costurile estimate si durata lucrarilor.

Cu o vasta experienta in domeniu ne putem mandri cu un portofoliu amplu de lucrari executate sau in curs de executie, incepand cu arhitectura locuintelor unifamiliare si pana la ansambluri rezidentiale si cladiri socio-cultarale cu destinatie complexa, insa indiferent de amploarea proiectelor, clientii nostri sunt tratati cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Realizam proiecte de reabilitare deorece recunoastem importanta conservarii constructiilor si chiar si a navelor cu valoare monumentala si a arhitecturii specifice epocii care constituie o parte semnificativa de istorie zonala si de care viitoarele generatii s-ar putea sa nu se mai bucure.
Prin insasi definitia arhitecturii incercam sa imbinam armonios utilitatea, functionalitatea si estetica obiectului de constructie fara sa ne abatem de la cerintele si nevoile beneficiarului. Designul final va fi intotdeauna modern iar solutia tehnologica propusa va fi optimizata si adaptata bugetului.

Servicii

Proiecte tehnice de specialitate - arhitectura, rezistenta, instalatii pentru: case, vile, blocuri - locuinte colective, functiuni turistice - hoteluri, pensiuni, case de vacanta, cladiri de birouri, spatii comerciale si alte programe de arhitectura. Consultanta si proiectare pentru amenajari interioare si exterioare.
Documentatii pentru obtinerea Certificatului de urbanism, Autorizatiei de Construire si pentru executia proiectului.

Galerie foto