Arhitectura Targoviste

Arhitect Targoviste

Arhitectura Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitectura Targoviste: Arhitect Targoviste.

Societatea noastra elaboreaza proiecte in toata tara. Asiguram o gama vasta de servicii de proiectare cum ar fi: proiectare civila (ansambluri rezidentiale, proiecte case, vile, pensiuni, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri administrative etc.), proiectare industriala (constructii pentru spatii de depozitare, productie, sali de sport, pasarele, etc.), proiecte de consolidare, extindere, urmarire de santier, etc.

Cu o echipa de profesionisti tineri, insa cu experienta vasta, avand avantajul viziunii moderne, al entuziasmului si inclinatiei catre inovatie, societatea noastra imbina designul si confortul cu functionalitatea si eficienta. Termenii ce ne caracterizeaza sunt: seriozitate, promptitudine, respectarea termenelor stabilite in contract si punem accent deosebit pe calitatea lucrarilor.

Realizam proiecte in toate fazele de proiectare: studiu de fezabilitate, documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire, proiect tehnic si detalii de executie.

Ne-am propus sa mentinem tarifele de proiectare la un nivel mediu comparativ cu piata concurentiala, in acelasi timp oferind un nivel calitativ ridicat, pentru evitarea aparitiei oricaror probleme in faza de executie a lucrarilor. Tariful de proiectare se stabileste in functie de specificul si suprafata desfasurata a fiecarei lucrari.

Servicii

  • Proiectare arhitectura
  • Proiectare rezistenta
  • Proiectare instalatii
  • Amenajari interioare
  • Proiectare de arhitectura: case, vile, locuinte colective, hoteluri, cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale si alte programe de arhitectura.

Galerie foto