Audit energetic Voluntari

Auditor Energetic Ilfov - Ing. Mihaita Costache

Audit energetic Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit energetic Voluntari: Auditor Energetic Ilfov - Ing. Mihaita Costache.

CERTIFICAT ENERGETIC

Certificatul energetic si auditul energetic.

  • Certificatul energetic al unei cladiri este documentul oficial elaborat in urma expertizei care contine principalele caracteristici termoenergetice determinate, precum si incadrarea in clasa de eficienta energetica.
  • Audit energetic- elaborarea unei cladiri din punct de vedere tehnic si economic si elaborarea unor solutii de reabilitare si modernizare termoenergetica in urma carora cladirea va fi clasata superior din punct de vedere al consumului de energie.
  • Expertiza termica si energetica a unei cladiri presupune identificarea principalelor caracteristici termoenergetice ale acesteia si ale instalatiilor de incalzire, preparare apa calda menajera si iluminat aferente.
  • Auditor energetic- persoana fizica atestata profesional care are capacitatea si dreptul de a realiza audit energetic si certificat energetic. Calitatea de auditor energetic este atestata profesional de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

 

Galerie foto