Topograf Brasov - S.C. Cadastral Cris S.R.L

Cadastru Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru Brasov: Topograf Brasov - S.C. Cadastral Cris S.R.L.

Baber12

Topograf-braşov.ro reprezintă imaginea digitală a societăţii S.C. Cadastral Cris S.R.L, companie cu capital românesc, înfiinţată în anul 2013 din dorinţa de a se identifica în domeniul cadastrului şi topografiei, ajutându-i pe beneficiari să işi ducă la bun sfârşit proiectele .

Datorită  experienţei acumulate şi a diversităţii proiectelor,  reuşim  să ne facem  prezenţa în peste 100 de lucrări cadastrale anuale,  alegând cel mai scurt drum prin birocraţia româneasca.

Cu ajutorul  echipamentelor (aparaturii) profesionale  reuşim  să executăm măsurători de precizie ridicată, fapt ce atrage luarea celei mai bune decizii.

Pentru a vedea de ce suntem în stare, nu trebuie decât să ne contactaţi, iar împreună vom găsi soluţia optimă pentru proiectul dumneavoastră.

Topograf-Brasov.ro  a luat naștere din dorința de a oferi tuturor beneficiarilor, indiferent de statutul acestora, lucrări specifice Topografiei, Cadastrului și Geodeziei și a activităților conexe ale acestora, ce asigură un nivel de performanță corespunzător exigențelor tehnice impuse de standardele și legislația în vigoare.

Executăm în condiții avantajoase lucrări specifice adaptate la programul clientului.
Pentru excelență în afaceri!

Noi vă ajutăm să evaluați, să proiectați, să economisiți, să alegeți soluția optimă pentru ideile dumneavoastră.