Cadastru Constanta

Cartop SRL

Cadastru Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru Constanta: Cartop SRL.

CARTOP SRL a fost înființată în 1994 ca societate de prestari servicii în domeniul cadastrului, topografiei, geodeziei (cod 7420).

De-a lungul anilor firma noastră s-a remarcat prin calitatea, operativitatea și profesionalismul lucrărilor efectuate. Aliniați la cele mai înalte standarde, cu o bogata experiență, clădită în cei aproape 14 ani de experiență, cu un portofoliu bogat de lucrări, și cu o echipă, care îmbină experiența cu competitivitatea în rezolvarea nevoilor clienților, S.C. CARTOP S.R.L se încadreaza astfel printre firmele reprezentative din domeniu în România.

CARTOP SRL s-a afirmat în cadrul firmelor de cadastru – topografie - geodezie, fiind în ultimii 5 ani în topul firmelor organizat de Camera de Comerț.

Firma este autorizată de AGENȚIA NAȚIONALĂ DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ - clasa I, pentru realizarea lucrărilor topografice, cadastrale, geodezice, fotogrametrice, GIS.

CARTOP SRL oferă servicii la standarde ISO 9001, ISO 140001, ISO 18001, ISO/CEI 27001, acordând consultanță gratuită tuturor clientilor noștri.

Firma oferă executarea de lucrări topo-cadastrale la cele mai avantajoase costuri de pe piața de profil fără a face nici un fel de rabat de la normele tehnice în domeniu de la calitate și operativitate, cu cele mai moderne aparate existente (stații totale, receptoare GPS, scanner terestru).

Galerie foto