Cadastru Oradea

Cadastru Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru Oradea: Cadastru Oradea.

Oferim servicii de topografie si cadastru in judetul Bihor si in zonele limitrofe ale acestuia. Avand o experienta vasta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa noastra de experti autorizati de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bihor, va sta la dispozitie oferind servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri reduse.

Compania dispune de echipamente topografice moderne si performante garantand calitatea lucrarilor prin statiile totale de inalta precizie si echipamentele auxiliare performante necesare realizarii proiectelor.

Echipa noastra ofera consultanta gratuita in vederea satisfacerii nevoilor si cerintelor potentialilor nostrii clienti. Pentru noi, pe primul loc este clientul, astfel incat toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie sunt indeplinite cu seriozitate si promptitudine.

 

Servicii

Servicii de cadastru

Ridicari topografice pentru comasari, dezmembrari, parcelari si lotizari terenuri (intravilan si extravilan)

Ansamblul operatiunilor de masurare si reprezentare pe planuri a unei suprafete de teren in vederea comasarii, dezmembrarii, parcelarii si lotizarii terenurilor. Dezmembrarea este operatia tehnica de impartire a unei suprafete de teren inscrisa in Cartea Funciara in mai multe suprafete egale/inegale. Comasarea este operatia tehnica de alipire a doua sau mai multe suprafete de teren alaturate inscrise in Cartea Funciara.

Ridicari topografice pentru dezmembrari si comasari constructii (case, apartamanete, hale etc)

Ansamblul operatiunilor de masurare si reprezentare pe planuri a componentelor unei constructii.

Expertize extrajudiciare

Este expertiza efectuata la cererea persoanelor fizice sau juridice cu privire la situatii care nu au legatura nemijlocita cu activitatea judiciara.

Identificari imobile

Identificarea limitelor unei parcele de teren cu sau fara constructii atat in teren cat si pe planse sau schite.

Scoaterea temporara sau definitiv? din circuitul agricol a terenurilor aflate în intravilan si extravilan

Obtinerea avizelor necesare schimbarii categoriei de folosinta a terenului, operatiune necesara ulterior intabularii contructiilor.

Relevee

Masurarea si reprezentarea la scara a elementelor care compun o constructie sau un ansamblu de constructii.

Intocmire planuri parcelare

Intocmire plan cadastral rezultat din proiectul de constituire sau reconstituire a drepturilor de proprietate, conform legilor Fondului funciar.

Studiu arhiva Carte Funciara

Studiul hartilor si schitelor de Cartea Funciara in vederea identificarii imobilelor, a suprafetelor acestora si a proprietarilor.

Inscrierea provizorie a terenurilor si constructiilor

Ansamblul operatiunilor de masurare si reprezentare pe planuri a unei suprafete de teren in vederea inscrierii cu caracter provizoriu a unui drept de proprietate sau un drept real imobiliar in Cartea Funciara.

Rectificarea suprafetelor de teren

Modificarea in Cartea Funciara a suprafetelor de teren reale, obtinute in urma masuratorilor.

Schimbarea destinatiei spatiilor

Realizarea masuratorilor si documentatiei in vederea schimbarii destinatiei unui imobil. Exemplu: schimbare destinatie din spatiu de locuit in spatiu comercial si invers.

Actualizarea datelor pentru imobile

Efectuarea de masuratori si intocmirea documentatiei in vedere actualizarii datelor despre imobilele inscrise in Cartea Funciara.

Consultanta de specialitate

Consultanta gratuita in vederea informarii potentialilor clienti despre beneficiile si modul de realizare a serviciilor oferite.

 

Servicii de topografie

Ridicari topografice pentru intocmire plan topografic in vederea obtinerii autorizatiei de construire

Ansamblul operatiunilor de masurare si reprezentare pe planuri a unei suprafete de teren in vederea reprezentarii grafice si conventionale a acestuia. Planul topografic contine reprezentarea planimetrica a terenului, delimitarea proprietatilor si pe care arhitectul urmeaza sa amplaseze obiectivele propuse.

Ridicari topografice pentru inscrieri ( intabulari ) terenuri (intravilan si extravilan) si constructii

Ansamblul operatiunilor de masurare si reprezentare pe planuri a unei suprafete de teren in vederea inscrierii definitive sau provizorie a unui drept de proprietate sau un drept real imobiliar in Cartea Funciara.

Ridicari topografice necesare executarii proiectelor diverselor investitii (constructii civile si industriale, amenajari, consolidari, restaurari, drumuri si poduri, canalizari etc.)

Ansamblul operatiunilor de masurare si reprezentare a detaliilor planimetrice si altimetrice pentru executia proiectelor diverselor investitii precum constructii civile si industriale, amenajari, consolidari, restaurari, drumuri si poduri, canalizari, etc.

 

Galerie foto