Cadastru Piatra Neamt

Birou Cadastru Piatra Neamt

Cadastru Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru Piatra Neamt: Birou Cadastru Piatra Neamt.

 Avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, autorizati de Oficiul National de Cadastru Geodezie si Cartografie Bucuresti, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase.

  Cadastrul este un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a tuturor bunurilor imobile de pe teritoriul tarii din punct de vedere cantitativ, calitativ si juridic, indiferent in posesia cui se afla bunurile, precum si reprezentarea acestora pe planurile cadastrale si in documentele cadastrale.
  Importanta cadastrului consta in faptul ca acesta furnizeaza date reale privitoare la bunurile imobile (pozitie, marime, folosinta, proprietar), necesare in toate ramurile economiei nationale. In zilele noastre, cind bunurile imobile sint utilizate activ in functie de catalizator a relatiilor de piata intre diferiti agenti economici cadastrului ii revine sarcina, unui instrument deosebit de important pentru economia de piata, pentru ca furnizeaza documentele care dau siguranta tranzactiilor care au loc pe piata bunurilor imobile.
  Executam lucrari in domeniile topografie, geodezie, cadastru (ridicari topografice, trasari, realizari de planuri digitale, documentatii cadastrale, lucrari specifice de topografie inginereasca, retele geodezice, evaluari terenuri etc).

Servicii

  • harti si planuri topografice pe suport analogic si digital
  • lucrari de cadastru general si de specialitate
  • documentatii topo-cadastrale necesare studiilor din domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului
  • urmarirea in timp a comportamentului constructiilor de interes public si industriale
  • aplicatii specifice topografiei

Galerie foto