Cadastru Valenii de Munte

Cadastru Valenii de Munte - Ing.Topograf - Bogdan Vasile

Cadastru Valenii de Munte reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru Valenii de Munte: Cadastru Valenii de Munte - Ing.Topograf - Bogdan Vasile.

Birou Cadastru si Geodezie - Ing. topograf Bogdan VASILE
Servicii de intabulari, masuratori cadastrale, schite, planuri si orice operatiuni legate de Cartea Funciara.
0771.515.392 

Pentru Extras de Carte Funciara va rugam accesati
ecartefunciara.rocadastru_topografie_valenii_de_munte_720Birou Cadastru si Geodezie - Ing. topograf Bogdan VASILE va ofera servicii de intabulari, masuratori cadastrale, schite, planuri si orice operatiuni legate de Cartea Funciara, intabulare pentru apartamente, case si terenuri, spatii comerciale etc.

Cadastrul ajuta la identificarea, masurarea, descrierea si inregistrarea imobilelor in documentele cadastrale si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale.

cadastru_topografie_valenii_de_munte2_393Documentatia cadastrala este necesara pentru: instrainarea imobilului, respectiv vanzare, donatie, mostenire, in situatia in care este necesara instituirea unei ipoteci asupra imobilului, si pentru situatia in care se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.

Intabularea si cadastrul sunt necesare pentru actele notariale atunci cand dorim sa intrainam imobilul, dorim sa-l ipotecam, dar si cand se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.

Costul intocmirii cadastrului si intabularii se imparte in comisionul perceput de firma care intocmeste documentatia necesara si taxa perceputa de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Servicii

cadastru_topografie_valenii_de_munte_699Punem intotdeauna accent pe furnizarea unor servicii prompte si de calitate. Echipamentele pe care le folosim sunt moderne si performante, fapt ce asigura lucrari de exceptie, iar programele informatice sunt de ultima generatie.

  • Planuri in sistem Stereo 70 necesare obtinerii acordului de bransare la reteaua de distributie a gazelor naturale;
  • Servicii de cadastru si intabulare pentru terenuri, cladiri si apartamente;
  • Exatrase de carte funciara;
  • Trasare limite de proprietate;
  • Trasare axe constructii;
  • Ridicari topografice necesare obtinerii autorizatiei de construire;
  • Determinari GPS.

Galerie foto