Contabilitate Bistrita

Contabilitate Bistrita

Contabilitate Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabilitate Bistrita: Contabilitate Bistrita.


Oferim companiilor servicii profesioniste de contabilitate (analiza contabila, evidenta contabila si consultanta fiscala), salarizare si resurse umane.

La noi beneficiati de servicii contabile oferite de tineri profesionisti calificati, absolventi ai facultatii de stiinte economice si master in marketing, audit, expertiza contabila si administrarea afacerii, cu o experienta de peste 10 ani dedicati meseriei lor, consecvent orientati spre succesul clientilor.

Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.

Firma de contabilitate reprezentativa din orasul Bistrita, capabila sa va ajute in medierea relatiilor cu institutiile statului, astfel incat compania dumneavoastra sa aiba cea mai buna imagine.

Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin profesionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Seriozitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra.

 

Servicii

Firma noastra de contabilitate din Bistrita detine in portofoliul de activitate clienti din diferite domenii de activitate, motiv pentru care serviciile contabile sunt adaptate din punctul de vedere al consultantei fiscale, legislative si contabile, pentru fiecare sector in parte:

  • productie
  • comert cu ridicata sau diverse
  • constructii
  • servicii
  • turism
  • transport marfa sau persoane
  • restaurante
  • persoane fizice autorizate
  • asociatii non profit

Serviciul contabil este un serviciu extrem de important intr-o activitate comerciala si de accea ne dam toata silinta sa ne tinem clientii permanent informati, actualizati legislativ si mereu gata sa exploreze oricare oportunitate aparuta in activitatea lor.

Credem cu tarie ca raportul financiar-contabil pe care il avem cu clientii nostri, este un raport de parteneriat bazat pe incredere, respect si confidentialitate care are la baza identificarea fiecarei nevoi si proactivitate in oferirea de solutii.

Galerie foto