Contabilitate Pitesti

Contabil Pitesti

Contabilitate Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabilitate Pitesti: Contabil Pitesti.

Societate autorizatã CECCAR, care presteazã servicii profesionale de contabilitate, audit financiar si consultantã in domeniul fiscal. Oferta noastrã se adreseazã în principal firmelor care activeazã în judetul Arges si Bucuresti.

Societatea a fost infiintatã pentru a oferi o alternativã viabilã firmelor care doresc sã-si externalizeze contabilitatea sau celor care nu dispun de resursele necesare pentru a-si organiza un departament propriu.

Gasiti o echipã de profesionisti în domeniul financiar contabil, care sunt gata sã-si puna în slujba clientilor cunostintele acumulate. Echipa societãtii este la curent cu noutãtile legislative fiscale aplicabile domeniului de activitate al fiecarui client, oferind acestora posibilitatea de a-si aloca mai mult timp dezvoltãrii activitãtii proprii.

De ce sã apelati la serviciile noastre?

Pentru a obtine o scãdere de costuri, transfer de responsabilitate, competentã profesionalã.

Unul dintre motivele pentru care societatile apeleazã la externalizarea serviciilor de contabilitate este reducerea costurilor. Aceasta se materializeazã prin diminuarea sau eliminarea cheltuielilor generate de înfiintarea sau functionarea propriului departament de contabilitate, de achizitionarea unui program informatic, a dotãrilor necesare, de selectare a personalului si de salarizarea acestuia.

Dar principala reducere de costuri nu constã în diferenta dintre factura prestatorului si cheltuiala cu salariul, ci în optimizarea costurilor financiare si fiscale. Noi nu vom fi un angajat al fiscului plãtit de clientul nostru, ci vom fi aliatul acestuia pentru a putea minimiza costurile fiscale.

Apelând la serviciile oferite de noi, transferati întreaga responsabilitate a lucrãrilor efectuate în sarcina noastrã, fiind acoperiti de rãspunderea contractualã, asigurarea de risc profesional garantându-vã despãgubirea. Astfel, eliminati riscul de a fi neinformati cu privire la modificãrile legislative, scãpati de grija respectãrii termenelor de depunere a declaratiilor fiscale, beneficiati de asistentã de specialitate pe perioada controalelor fiscale si câstigati timp pentru a vã putea concentra pe obiectivele firmei dumneavoastra.

Alegând echipa noastrã veti beneficia de întreaga noastrã experientã si competentã profesionalã dobânditã de-a lungul timpului în domenii precum: productie, constructii, servicii, transport, import-export, comert cu ridicata si cu amãnuntul, alimentatie publicã, publicitate, turism. Cea mai importantã preocuparea a noastrã este îmbunãtãtirea continuã a serviciilor prestate clientilor si furnizarea unor solutii eficiente din punct de vedere contabil si juridic.

Vã garantãm profesionalism, confidentialitate, flexibilitate, seriozitate si promptitudine.

Indiferent de mãrimea afacerii dumneavoastrã si de domeniul de activitate, noi suntem pregatiti sã vã punem la dispozitie abilitãtile si experienta noastrã profesionalã.
Nu ezitati sã ne contactati!