Contabilitate Targoviste

Vera Maria Dinescu - Expert Contabil Targoviste

Contabilitate Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabilitate Targoviste: Vera Maria Dinescu - Expert Contabil Targoviste.

Administratorul societatii este expert contabil cu experienta de peste 9 ani in asigurarea de servicii financiar-contabile si fiscale, pentru companii din numeroase domenii de activitate.

Am castigat o bogata experienta in domeniu contabilitatii, lucrand pentru diferite companii. Am participat la numeroase training-uri si specializari unde am asimilat cele mai noi concepte si idei. Astfel, ne-am aliniat modului de lucru la standardele internationale moderne.

Echipa este formata din profesionisti bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm. Lucram in stransa legatura cu clientii pentru a asigura performanta, cheia succesului intr-un mediu de afaceri in continua schimbare.

Biroul de contabilitate Vera Maria Dinescu ofera servicii integrate de consultanta fiscala si contabilitate unei categorii largi de intreprinderi, care isi dovedesc potentialul de crestere in mediul de afaceri romanesc.

Scopul nostru este sa oferim clientilor cele mai bune solutii financiare, pornind de la analiza nevoilor si a conditiilor de lucru si personalizand serviciile oferite, in functie de fiecare caz in parte.

Pentru clientii nostri, acest mod de lucru si beneficiile obtinute prin intermediul serviciilor noastre se traduc in progres, eficienta si succes.

Indiferent de domeniul de activitate si complexitatea afacerii dumneavoastra, va putem ajuta prin abilitatile si experienta noastra. Multumita specializarii si experientei in domeniu, putem solutiona cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si intr-o maniera profesionala.

Principalele domenii in care am acumulat experienta sunt:

 

Galerie foto