Evaluator Alba Iulia

Evaluator Alba Iulia

Evaluator Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator Alba Iulia: Evaluator Alba Iulia.

Evaluarea este un proces complex de determinare a unui tip de valoare, a unui tip de proprietate, la o anumita data si concretizata in raportul de evaluare.

Evaluarea este o determinare si nu un calcul exact al unei valori printr-o formula matematica sau printr-o cuantificare precisa. Ea impune aplicarea rationamentului profesional al evaluatorului.

Rapoartele de evaluare sunt intocmite respectand Standardele Internationale de Evaluare (IVS), Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator si modelul cadru adoptat de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si Asociatia Nationala a Bancilor (ARB).

In activitatea de evaluare, etalonul profesional pentru expertii evaluatori il reprezinta “Standardele Internationale de Evaluare”, ale caror principii de Evaluare sunt General Acceptate.

Ghidandu-se dupa aceste Standarde, evaluatorul raspunde cerintelor pietii prin evaluari credibile, care sa conduca la satisfacerea cerintelor cumparatorilor si vanzatorilor.

Evaluarea este o activitate efectuata de experti evaluatori profesionisti, care respecta principii, metode, standarde profesionale si etice specifice, prin care se estimeaza o valoare pentru dreptul de proprietate respectiv (teren, constructii, amenajare), care sa fie cat mai apropiata de valoarea recuperata de piata in urma tranzactiilor.

Procesul de evaluare se compune dintr-un set de proceduri coerente si ordonate, care are ca finalitate estimarea valorii.

Echipa noastra realizeaza urmatoarele tipuri de evaluari:

  • evaluarea si reevaluarea proprietatilor imobiliare (imobile- terenuri, apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale, constructii agricole, alte constructii speciale, recolte, fond forestier, depozite minerale, resurse naturale atasate terenului);
  • evaluarea si reevaluarea bunurilor mobile (automobile, autoturisme, autovehicule, masini, utilaje, echipamente, stocuri, obiecte de inventar, mobilier, licente, brevete de inventii, modele si desene industriale, marci, website-uri, colectii);
  • evaluarea activelor financiare (actiuni, obligatiuni, titluri de valoare);
  • evaluarea intreprinderilor, firmelor si afacerilor (societati comerciale, hoteluri, restaurante, pensiuni, statii de benzina, cazinouri, teatre si cinematografe, marci si brand-uri).

Galerie foto