Birou de mediator - GEORGETA ROZICA GRIGORAS

Mediator Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mediator Braila: Birou de mediator - GEORGETA ROZICA GRIGORAS.

 

CONSULTANTA INITIALA este faza in care pe baza informatiilor pe care le furnizati pentru problemele juridice pe care le aveti, se realizeaza o evaluare a cazului, a solutiilor optime de urmat, a costurilor implicate precum si a duratei aproximative a litigiului.

 Consultanta initiala si informarea sunt GRATUITE.

Tel 0754.066512

office@mediere-braila.eu

grozica@yahoo.com

 

DE CE SA ALEGETI MEDIEREA DACĂ VA AFLATI INTR-UN CONFLICT CU CINEVA

Din mai multe motive și anume:

  • procedura este simpla si rapida
  • costurile sunt reduse considerabil
  • sunt satisfacute interesele celor implicati
  • sedinta de mediere este confidentiala
  • taxa de timbru se restituie
  • in timpul medierii partile detin controlul si gasesc singure solutii pentru conflictul aparut, nu se supun vointei unui tert.
  • prin aceasta procedura partile vor alege solutii care sa le pastreze relatiile, nu ca sa le dezbine cum se intampla in instanta.
  • desi timpul scurt, solutiile proprii identificate de parti, costurile procedurii, confidentialitatea, indica medierea drept solutia ideala pentru multe din cauzele aflate pe rolul instantelor de judecata, nu inseamna ca acelea dintre parti care apeleaza la mediere, dar care nu ajung la o întelegere, li se suprima accesul liber la justitie, medierea, spre deosebire de arbitraj, nu o inlatura pe aceasta si nu se impune ca unica solutie.


Toata viata mea am fost onorata sa lucrez cu o seama de oameni care astazi sunt mai mult sau mai putin cunoscuti, cu care astazi ma impac foarte bine sau am amintiri foarte placute.

Imi amintesc cu placere ca am fost intodeauna o eleva stralucita. Am terminat Scoala Generala din com. Vanatori, jud. Galati, o comuna cu oameni gospodari si molcomi unde am cele mai nastrusnice amintiri. Am terminat un liceu cu profil mecanic… si nu am intrat la Facultate din primul an. Nu am nici un punct comun cu tehnica… Avand un talent deosebit la desen si mai ales un simt al cromaticii foarte dezvoltat am urmat Colegiul de design STUDIUM din Galati, fascinata fiind de intreaga Istorie a Artelor si mai ales de civilizatia egipteana.
In 1998 am infiintat prima mea Firma pe care am botezat o CARIATIDA DESIGN firma cu profil de amenajari interioare si design .De aceasta data sa imbin designul cu tehnica a insemnat pentru mine pe linga o provocare un real succes in domeniul amenajarilor interioare. S-au realizat atunci numeroase lucrari; Hoteluri, sedii de Firme, Institutii de stat, Culturale, locuinte pentru oameni simpli sau mai putin simpli… imbinand utilul cu placutul, incercand sa creez pentru fiecare un univers de liniste si echilibru.
Dar a venit anul 2008… in domeniul meu criza economica si-a facut simtita imediat prezenta…incasari din ce in ce mai greoaie, probleme cu bancile, lucrari din ce in ce mai putine…
Intre timp am constatat ca nu imi ajunge scoala pe care am facut o. Am urmat multe cursuri dar cele mai importante pentru mine au fost cursurile Facultatii de Drept ale Universitatii Ecologice Bucuresti pe care le am finalizat cu Examenul de Licenta in anul 2012.
Nu stiu cum se face ca intre timp am devenit si foarte empatica datorita unor oameni minunati pe care i-am cunoscut, impreuna cu care am infiintat o Fundatie pe care am condus o in calitate de Presedinte executiv, avand ca scop dezvoltarea civica a orasului Braila dar si a orasului Galati, orasul meu natal . Actiuni umanitare, culturale, sociale au strans laolalta copii, tineri, batrani din cele mai diferite domenii de activitate pe care ma bucur ca am putut sa i ajut sau sa-i sustin si care prin talentul lor au facut sa se auda pana departe ecourile Brailei si ale Galatiului…
Intotdeauna am fost preocupata de buna intelegere dintre oameni, sa studiez si mai ales sa apreciez incercarea oamenilor de a deveni mai buni. Asa am aflat de MEDIERE printr un parteneriat semnat cu Centrul de mediere S-E Braila pentru organizarea evenimentului Vara medierii in anul 2011.
Medierea este o aplicatie a psihologiei , comunicarii si negocierii iar pentru mine este calea de a imbina pasiunea cu meseria. Medierea presupune in primul rand experienta si mai apoi cunostinte.
In concluzie pot spune ca am o vasta experienta de viata, am experienta in afaceri, am abiltati de comunicare si negociere dovedite, sunt o buna investigatoare. Am trecut prin multe siuatii dificile in viata dar am luat o intotdeauna de la capat apreciind cu toata fiinta mea tot ce mi-a oferit si imi ofera viata.