Mediator Brasov - Lucian Ionut Forfota

Mediator Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mediator Brasov: Mediator Brasov - Lucian Ionut Forfota.

Biroul mediatorului Lucian Ionut Forfota, sta la dispozitia dumneavoastra, absolut gratuit, pentru consiliere si informatii privind statutul unui act de mediere, dar si pentru alte intrebari referitoare la stingerea litigiilor pe un plan amiabil. Pentru alte intrebari si informatii, folositi formularul de contact prezent in aceasta pagina, sau informatiile de contact prezente mai jos. Va multumim si va asteptam!

Biroul mediatorului Lucian Ionut Forfota, este un birou nou deschis pe piata mediatorilor din Brasov. In ciuda faptului ca biroul este deschis in anul 2014, experienta mediatorului Lucian Ionut Forfota, se masoara in ani si expertiza acumulata in domeniul juridic, iar asta in diferite branse ale sistemului juridic romanesc. Scopul acestui birou este sa aduca stingerea litigilor pe cale amiabila, cat mai repede si evident la costuri cat mai mici. Garantarea seriozitatii, confidentialitatii dar si a flexibilitatii, sunt parte din normele obligatorii, pe care mediatorul si le-a impus pentru a le oferi tuturor clientilor sai.

Mediator Brasov

Intr-o lume parca guvernata de tot felul de certuri, litigii si alte cauze declansatoare de neintelegeri, biroul mediatorului L.I.F. aduce linistea si intelegerea prin metode specifice unui mediator de top. Oferta biroului contine solutii si servicii pentru orice fel de persoana interesata de acest tip de servicii. Incepand cu persoanele fizice si pana la persoanele juridice, cabinetul nostru rezolva problemele sigur, confidential si aproape diplomatic.

Fie ca esti din Brasov, sau alt judet al tarii, ba mai mult, chiar daca esti stabilit in alta tara, mediatorul L.I.F. vine inMediator Brasov sprijinul tau, pentru stingerea litigiului tau, pe cale amiabila. Nu facem rabat de la ideologia pe care ne-am propus-o, iar aceasta face referire la intinderea unei maini de ajutor fiecarui client, mic sau mare, care ne trece pragul. Important de retinut, pentru toti cei dintre voi, interesati de medierea conflictului in care va regasiti, este ca in biroul mediatorului Lucian Ionut forfota, veti gasi intotdeauna un partener stabil si o mana de ajutor stabila, care va ajuta la stingerea litigiului.

Stam la dispozitia dumneavoastra oricand, gratuit, cu servicii de consiliere si informare privind procedurile de mediere si modul in care va putem ajuta, indiferent de particularitatile litigiului in care va aflati.

 

Servicii

SERVICII DE MEDIERE BIROU L.I.F.

Biroul mediatorului L.I.F. executa aproape toata gama de servicii de mediere, incepand cu medierile din domeniul afacerilor si al comertului, medieri privind litigii la locul de munca sau in directia profesionala, medieri civile sau de familie si multe altele. Biroul vine in sprijinul clientilor, cu o expertiza bogata si un randament superior si profesional, dar si cu preturi pentru toate buzunarele.

Serviciile noastre constau in a prezenta partilor atat avantajele cat si dezavantajele unui esec al medierii, prin prezentarea aspectelor nedorite ale lipsei unui acord. Iar dejavantajele unor litigii rezolvate prin prisma efectivelor judecatoresti, sunt: riscul de a pierde procesul, in cazul in care partile accepta ca litigiul sa fie prezentat unor instante judecatoresti. Riscul de a nu castiga suficient, sau cat ar fi justificat, prin prezentarea in fata instantelor. Costurile mari ale unui proces (taxe). Perioada mare de timp care este necesara unei solutionari in instanta. Lipsa caracterului confidential si expunerea publica, care poate duce la o afectare, a partilor, emotionala.

 • MEDIERI CIVILEServicii de mediere
 • MEDIERI BANCARE
 • MEDIERI COMERCIALE
 • PROTECTIA CONSUMATORULUI
 • MEDIERI FAMILIALE
 • CONTENCIOS ADMINISTRATIV
 • LITIGII DE MUNCA
 • MEDIERI PENALE
 • PROPRIETATE INTELECTUALA
 • NUME DE DOMENII
 • ALTE LITIGII

Galerie foto