Psihologie Braila

Cabinet psihologie Braila

Psihologie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Braila: Cabinet psihologie Braila.

Motto Contrast autentic-dintre caractere si situatii - contrastul de interese. „Aristotel'”

 

Vrei sa primesti un sfat? E foarte bine! Apeleaza la un prieten!
Vrei sa primesti un sprijin si rezolvare profesionista? E foarte bine! Apeleaza la serviciile psihoterapeutului!
Vrei sa evaluezi nivelul de dezvoltare cognitiva a copilului tau? Apeleaza la serviciile psihologului clinician autonom!
De aceea exista prieteni si psihologi/psihoterapeuti! Ca sa poti alege! 

Cabinetul Individual de Psihologie a fost infiintat in anul 2010, primind acreditarea din partea Colegiului Psihologilor din Romania, reprezentat de psiholog Filipoiu Luminita-Mirela (atestat de libera practica cu competenta de psiholog clinician practicant autonom recunoscut de Colegiul Psihologilor din Romania, psihoterapeut cu drept de practica independenta , recunoscut de Federatia Romana de Psihoterapie).
Serviciile psihologice sunt cele care tin de competentele psihologului clinician.

Cabinetul ofera servicii de: 
*expertiza psihologica judiciara si extrajudiciara in cazul situatiilor de abuz si neglijare a copilului, pentr custodia minorilor, pentru stabilirea timpului de vizitare a minorilor. Expertiza psihologica judiciara si extrajudiciara a persoanelor care comit fapte penale, pregatire si asistare in vederea audierii.
*evaluare psihologica pentru persoanele cu nevoi speciale (copii si adulti); 
*servicii psihologice pentru copiii cu TSA (tulburare de spectru autist), copii cu tulburari de limbaj si elemente autiste, copii diagnosticati cu ADHD, copii cu randament scolar scazut, dificultati de adaptare; 
*servicii psihologice pentru adolescenti (individual sau grup) pentru dezvoltare personala si autocunoastere, pentru consum de substante interzise, depresii, etc) 
*servicii psihologice pentru adulti (evaluare clinica a personalitatii, terapii de scurta durata pentru diferite situatii si problematici)
*psihoterapie individuala adulti (atacuri de panica; afectiuni psihosomatice, etc)