Psihologie Calarasi

Cabinet Individual de Psihologie Calarasi

Psihologie Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Calarasi: Cabinet Individual de Psihologie Calarasi.

Psihoterapia ofera un spatiu de intalnire si regasire interioara, un spatiu de dialog verbal si nonverbal. Acest spatiu se vrea liber si fara constrangeri ideologice, lipsit de prejudecati.
Pentru fiecare persoana, se dedica un timp, de fiecare data acelasi, in care psihoterapeutul ii acorda intreaga sa atentie. Toate problemele, ideile, emotiile, fricile clientului isi gasesc dreptul la exprimare, analiza si intelegere. Scopul este ca in relatie cu terapeutul, clientul sa isi poata pune intrebarile potrivite; astfel noi raspunsuri se pot transforma in solutii eficiente de viata. Durata terapiei poate varia in functie de fiecare caz si de nevoile fiecaruia.

1.Consilierea psihologica 
Asista clientul in identificarea si utilizarea resurselor psihologice proprii in scopul rezolvarii problemelor cu care se confrunta.
-optimizare personala;
-imbunatatirea comunicarii;
-rezolvare de probleme. 

2.Psihoterapie cognitiv comportamantala 
Promoveaza sanatatea si realizarea unui stil de viata optim si se adreseaza atat persoanelor care traverseaza situatii dificile,care au suferit diferite traume emotionale, cat si celor care doresc sa-si dezvolte abilitati personale si sa invete modalitati de relationare cu ceilalti .
Principalele tulburari specifice psihoterapiei cognitiv comportamentale abordate 
-anxietate
-tulburari depresive
-tulburari fobice
-dificultati de comunicare si relationare
-pierderea unei persoane dragi
-stima de sine scazuta

3.Psihopedagogie speciala: 
-Programe de stimulare cognitiva, motrica si dezvoltarea limbajului pentru copiii cu deficiente mintale si cu dificultati de invatare .
-Tulburari de limbaj.
Tulburarile de limbaj includ toate deficientele de intelegere si exprimare orala, de scriere si citire.
-Terapia logopedica se centreaza pe cunoasterea particularitatilor psihice ale formarii si evolutiei limbajului, avand ca principal obiectiv recuperarea tulburarilor de limbaj.

Galerie foto