Psihologie Codlea

Cabinet Individual de Psihologie Codlea

Psihologie Codlea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Codlea: Cabinet Individual de Psihologie Codlea.

Cabinetul individual de psihologie Nadia Leca, ofera servicii psihologice de:

- psihoterapie individuala: anxietate, depresie, dependenta de jocurile de noroc, de alcool, de droguri, atacuri de panica, dificultati de comunicare, de adaptare, de relationare, dificultati in luarea deciziilor, experiente traumatice, pierderea unei persone dragi, divort, separare, doliu, stima de sine scazuta, devalorizare, insomnii.

- psihoterapie de familie si cuplu: certuri frecvente, gelozie, violenta, infidelitate, indecizia de a ramane in relatie, comunicare deficitara intre parteneri sau intre parinti si copii, separare, divort, doliu;

- psihoterapie pentru copii si adolescenti: anxietate, tulburari somatice, violenta, nervozitate, deficit de atentie, incapatanare, izolare, timiditate excesiva probleme scolare, traume suferite, minciuna, furt, fuga de acasa, conflicte in familie, dificultati de relationare, dificultati de invatare, probleme emotionale, stima de sine scazuta, conflicte in familie;

- dezvoltare personala-presupune o mai buna si mai profunda cunoastere de sine. Grupul de dezvoltare personala se adreseaza persoanelor care doresc sa invete mai mult despre ei insisi, sa-si insuseasca noi aptitudini si sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale.

Se organizeaza:

- grupuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti;

-grupuri de dezvoltare personala pentru adulti.

Totodată, cabinetul individual de psihologie ofera servicii de Psihologia Muncii si Organizationala si Psihologia Transporturilor.

Psihoterapia sistemica de familie si cuplu este o terapie care ajuta familiile si implicit indivizii care compun o familie sa inteleaga si sa-si imbunatateasca modul in care interactioneaza intre ei si in care isi rezolva problemele.

Orice problema resimtita de familie poate face obiectul unei consultatii familiale!

Galerie foto