Psihologie Targoviste

Policlinica VallerianaMed

Psihologie Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Targoviste: Policlinica VallerianaMed.

Psihologia este stiinta care studiaza comportamentul si mintea umana. Mai exact, psihologia este un demers stiintific prin care se obtin cunostiinte prin metode sistematice si obiective; psihologii studiaza comportamentul - ceea ce face referire la orice actiune sau reactie ce poate fi masurata sau observata; psihologii studiaza mintea - ceea ce face referire atat la starile mentale constiente cat si inconstiente.

Psihoterapia este un proces interactiv intre o persoana si un psihoterapeut calificat. Scopul psihoterapiei este explorarea gandurilor, sentimentelor, comportamentului pentru rezolvarea problemelor si atingerea unui nivel ridicat de bine.

In Centrul Medical Valleriana psihoterapeutul foloseste o serie de tehnici bazate pe construirea de relatii experientiale, dialog, de comunicare si schimbari comportamentale, care sunt concepute pentru a imbunatati sanatatea mintala a unui client sau pacient, sau pentru a imbunatati relatiile de grup.

Centrul Medical VallerianaMED, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din judetul Dambovita si-a început activitatea în anul 2011, cunoscand o permanenta dezvoltare, investind atât în tehnologie cât și în capitalul uman.

In prezent in Centrul Medical VallerianaMED un numar de 32 medici specialisti ofera consultatii in 20 de specialitati medicale si chirurgicale (medicina interna, chirurgie, oftalmologie, O.R.L., neurologie, psihiatrie, cardiologie, pneumologie, dermatologie, alergologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, oncologie, diabet, obstetrica ginecologie, pediatrie, medicina de familie, anatomie patologica, geriatrie), intr-un ambient modern, dotat la standarde europene.

Prin activitatea noastra ne-am dorit si-am reusit sa aducem laolalta specialisti de renume si tehnica de varf: aparat de radiologie conventionala, ecograf 3D, (EKG de repaus si de efort, EEG, holter EKG si tensiune arteriala, spirometru, etc.), asigurand calitate serviciilor medicale prestate pacientilor.

In anul 2012, continuand investitiile, am inaugurat Centrul de Recuperare Medicala VallerianaMED care in prezent functioneaza intr-un spatiu generos si cochet, cu o echipa formata din 4 medici in specialitatea recuperare (reabilitare) medicala si peste 30 de kinetoterapeuti, asistenti balneofizioterapie si maseuri, dotat cu aparatura si echipamente de ultima generatie.

Galerie foto