Psihologie Targu Jiu

Cabinet Individual de Psihologie Targu Jiu

Psihologie Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Targu Jiu: Cabinet Individual de Psihologie Targu Jiu.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE DINOIU LIOARA  cod inregistrare 1GJ3571. Atestata de catre Colegiul Psihologilor din Romania si functioneaza in temeiul dispozitiilor si normelor metodologie de aplicare a Legii 213/2004 aprobate prin H.G. 788/2005. Vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste examinarile psihologice, oferindu-va urmatoarele servicii :           

-Psihologia muncii si organizationala

-Psihologia transporturilor

-Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale

Pihologia muncii si organizationala – vizeaza colaborarea cu sectorul de medicina muncii in concordanta cu legea privind securitatea si protectia muncii. Metodele psihologice in acest domeniu sunt de asemeni utilizate in vederea evaluarii, selectiei si expertizei psihologice la angajare/mentinere in functie sau in scopul avizarii psihologice, pentru diagnoza si intenventie organizationala, precum si realizarea consultantei psihologice pentru managementul resurselor umane.

Psihologia transporturilor – se adreseaza celor ce doresc sa urmeze cursurile unei scoli de conducatori auto pentru obtinerea permisului de conducere ( toate categoriile)

Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale – se adreseaza in special angajatorilor care au personal care necesita aviz de port arma si munitie cat si pentru persoanele care solicita permis pentru port arma si munitie. Consideram ca fiecare client este unic in felul sau. De aceea, in procesul de identificare si dezvoltare a unor solutii, incepem prin a intelege natura si specificul activitatii acestuia.

Galerie foto