Psihologie Zalau

Cabinet de psihologie Laura Bodoni

Psihologie Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Zalau: Cabinet de psihologie Laura Bodoni.

Laura Bodoni este licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie, a Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. In 2003 obtine Diploma de Master in specializarea Consiliere Psihologica a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. A urmat cursuri de formare in Psihoterapie cognitiv-comportamentala organizate de Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, Centru de Formare a Institutului Albert Ellis,SUA.

Formarea profesionala a fost completata de participarea la seminarii, workshop-uri, conferinte nationale si internationale. Tematica lor a urmarit interventii la pacientii cu tulburari de personalitate (Dr. Arthur Freeman, Academy of Cognitive Therapy, SUA), terapia Rational Emotiva si comportamentala in tulburarile copilului si adolescentului (Dr. Michael Bernard, Albert Ellis Institute, SUA), Diagnostic si Interventii Validate Stiintific in Autism si Tulburari Comorbide (Dr. Anthony Bailey, Oxford University; Dr Simon Wallace, Oxford University) etc.
Este atestata de catre Colegiul Psihologilor din Romania ca psiholog clinician specialist si psihoterapeut sub supervizare in psihoterapia cognitiv-comportamentala.

Apartenenta la organizatii profesionale

- membra a Colegiului Psihologilor din Romania
- Asociatia Psihologilor din Romania

Experienta profesionala

- psiholog clinician in domeniul ONG unde a desfasurat activitate de psihodiagnostic si interventie la copii si adolescenti cu parinti in detentie

- implicate in activitatea de consiliere psihologica din cadrul programelor de asistare psiho-sociala a copiilor, adolescentilor si familiilor acestora aflati in situatii de dificultate, programe sustinute de fondurile Phare Acces, Phare Lien, Word Learning, USAID, Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.

- psihopedagog in invatamantul special, Carolina de Sud, SUA prin programul Foreign Academic & Cultural Exchange Services pe o durata de trei ani acumuland experienta in munca cu copiii cu tulburari emotionale si de comportament

- psiholog clinician – Spitalul Judetean de Urgenta, Zalau
Expertiza profesionala include servicii psihologice individuale adresate copiilor, adolescentilor si adultilor focalizate atat pe psihodiagnosticul si tratamentul tulburarilor depresive, tulburarilor anxioase (tulburari de panica cu sau fara agorafobie, tulburari de anxietate generalizata, tulburari obsesiv-compulsive, anxietatea de performanta, fobia specifica), tulburari de comportament disruptiv in copilarie (ADHD si tulburari de conduita) cat si pe aspecte de optimizare personala si promovare a sanatatii.

Galerie foto