Evaluator Bucuresti-Sector 1

Kontrast Expert - Evaluator Bucuresti

Evaluator Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator Bucuresti-Sector 1: Kontrast Expert - Evaluator Bucuresti.

Experti in evaluare si consultanta imobiliara!

Suntem o echipa de evaluatori atestati ANEVAR dedicati meseriei, creativi, exigenti, atenti la detalii si perseverenti, cu o experienta vasta in domeniu si colaboratori pe tot cuprinsul tarii in domeniul evaluarilor imobiliare cu destinatii multiple pe toate segmentele.

Detinem o baza de date proprie, obtinuta pe baza lucrarilor efectuate pana in prezent, la care se adauga informatiile actualizate permanent de la colaboratorii nostri - birourile notariale, expertii autorizatii ANCPI / OGR (cadastru), firmele de proiectare in arhitectura si constructii si agentiile imobiliare.

Dispunem de Asigurarea de raspundere profesionala a evaluatorilor si expertilor tehnici membri ai ANEVAR - Certificat nr. - asigurator Allianz Tiriac Asigurari SA, pentru limita agreata de raspundere de 500.000 Euro. .

Suntem deschisi la tot ce e nou si pregatiti sa va oferim evaluari obiective si corecte in cel mai scurt timp si la pretul cel mai bun.

Ne adresam persoanelor fizice si juridice, bancilor, corporatiilor si institutiilor de stat sau private si societatilor pe actiuni, cu care dezvoltam si mentinem relatii si parteneriate de lunga durata, bazate pe onestitate si profesionalism.

 

Servicii

Evaluari in baza standardelor ANEVAR:

  • Evaluarea si reevaluarea proprietatilor imobiliare;
  • Evaluarea si reevaluarea intreprinderilor (afacerilor);

Consultanta in dezvoltarea afacerilor sau a proiectelor de investitii:

  • Consultanta în realizarea de planuri de afaceri;
  • Consultanta în realizarea de proiecte de investitii;

Managementul proprietatilor imobiliare:

  • Consultanta in privinta vanzarii – cumpararii sau inchirerii proprietatilor imobiliare;
  • Consultanta in ceea ce priveste dezvoltarea si administrarea unei proprietati imobiliare;
  • Realizarea de cercetari si studii de piata in domeniul proprietatilor imobiliare;

Durata de realizare a serviciilor difera in functie de complexitatea operatiilor necesare. Toate informatiile la care avem acces pe timpul efectuarii serviciilor de evaluare sunt considerate confidentiale

 

Galerie foto