Evaluator Moreni

Raicu Stelian Mihaita - Evaluator Moreni

Evaluator Moreni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator Moreni: Raicu Stelian Mihaita - Evaluator Moreni.

Despre Noi

Raicu Stelian Mihaita
Evaluator proprietati imobiliare
0729.308.074

evaluator imobiliare moreni dambovitaPrestam servicii de evaluare / reevaluare a bunurilor in Dambovita, respectand principiile, metodele si standardele profesionale promovate de catre ANEVAR. Procesul de evaluarea se concretizeaza intr-un raport scris care sa reflecte toate analizele efectuate de o intreaga echipa.

Evaluarea unui apartament depinde de calitatea locuibila pe care o ofera, datorata regimului termic, expunerii la lumina sau a accesului. Printre cele mai importante criterii care ar putea influenta valoarea unui apartament sunt amplasamentul, caile si mijloacele de legatura, poluarea, partitionarea interna a spatiului, regimul fonic sau instalatiile.

Evaluam apartamente cu o camera, doua, trei si patru camere, inclusiv garsoniere amplasate atat inblocuri vechi, cat si in blocuri nou contruite.

Prin evaluarea proprietatilor imobiliare se intelege orice activitate de evaluare care are ca subiect al evaluarii o proprietate imobiliara sau una din componentele acesteia (teren sau constructii). Evaluarea este un proces de estimare a valorii unui bun la un moment dat. Valoarea reflecta rezultatul unor aprecieri facute pe baza mai multor criterii de comparatie, ea exprimand de fapt valoarea de intrebuintare si cea de schimb in contextul general al pietei.

Firma noastra este orientata catre client si urmarim in permanenta ca raportul pret/calitate sa fie unul echitabil, astfel practicam tarife competitive, fara a afecta calitatea rapoartelor de evaluare.

Servicii

Evaluam:

  • apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale s.a.
  • terenuri libere sau construite
  • spatii comerciale, hale, spatii industriale 
  • constructii speciale 
  • autoturisme, autovehicule
  • stocuri de marfa si orice alte bunuri mobile si imobile

 

Galerie foto