Evaluator Popesti-Leordeni

Evaluator imobiliar ANEVAR Popesti-Leordeni - Bucur Alexandru

Evaluator Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator Popesti-Leordeni: Evaluator imobiliar ANEVAR Popesti-Leordeni - Bucur Alexandru.

Despre Noi

 Evaluator Imobiliare si Bunuri Mobile Ploiesti - BUCUR ALEXANDRU 
 0735.490.512 


evaluator imobiliare brasovEvaluator in Ploiesti pentru proprietati imobiliare (apartament, casa cu teren, teren liber, spatiu comercial, spatiu industrial) si bunuri mobile (autoturism, utilaje).

Rapoarte de evaluare pentru diferite scopuri: vanzare-cumparare, informare, partaj, succesiune, impozitare, raportare financiara, garantarea imprumutului, intabulare cladire, aport capital social, esalonare la plata.

Rapoartele de evaluare au o complexitate ridicata si respecta conformitatea cu Standardele de Evaluare ANEVAR.

Rapoartele de evaluare alcatuite de catre membrii societatii noastre sunt conforme Standardelor de Evaluare adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si respecta Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator.

Colectivul societății este format din experti evaluatori, specialisti cu experienta in domeniul economic si tehnic, membrii titulari ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania).

La ce te poti astepta in timpul inspectiei?

evaluator_brasov

Evaluatorul va culege informatii despre zona, proprietati comparabile si proprietatea subiect pe care le va utiliza in celelalte etape ale misiunii de evaluare.

O inspectie inadecvata sau insuficienta a caracteristicilor fizice si aspectului general poate crea dificultati in etapele ulterioare ale procesului de evaluare sau poate influenta semnificativ concluziile abordarilor in evaluare.

Relatia dintre vanzator si cumparator trebuie sa fie una win-win. O evaluare realizata de un evaluator imobiliar autorizat poate garanta o tranzactionare informata pentru ambele parti implicate.

Evaluare proprietati imobiliare - Ploiesti
evaluari_mobile_si_imobile_360

Cat costa un raport de evaluare pentru proprietati imobiliare (pret orientativ-minim):

1. apartament - 700 lei
2. casa cu teren - 1000 lei
3. teren liber - de la 800 lei
4. spatiu comercial - de la 1000 lei
5. spatiu industrial - de la 1500 lei

Documente propuse a fi prezentate evaluatorului: act dobandire, extras CF, releveu, plan de amplasament, plan de situatie, certificat performanta energetica, certificat de urbanism etc.

Certificatul de urbanism este cel mai important document la achizitia unui teren intravilan. In acesta se regasesc POT (procentul de ocupare a terenului) si CUT (coeficientul de utilizare a terenului) cat si eventualele restrictii existente. Acestea afecteaza direct valoarea de piata a terenului.

Evaluare bunuri mobile - Ploiesti
evaluator mobile brasov

Cat costa un raport de evaluare pentru bunuri mobile (pret orientativ):

1. autoturism de la 300 lei
2. utilaje de la 300 lei
3. echipamente de la 200 lei

Documente propuse a fi prezentate evaluatorului: factura achizitie, contract achizitie, talon, cartea masinii, etc.

Ne puteti contacta telefonic pentru a va oferi consultanta si a stabili care din serviciile oferite este potrivit pentru situatia dumneavoastra.

Consultanta personalizata pe intreaga durata a procesului de evaluare si dupa incheierea acestuia.

Ne puteti gasi in:

 

Ploiesti

Site: evaluator-imobiliar-anevar-ploiesti.business.site
Adresa: Al. Portița nr.2, bl.13, sc.A, ap.1 Ploiești 100287
Telefon: 0735490512

 

 

Galerie foto