Evaluator Resita

Evaluator Resita - CORLAN SORIN

Evaluator Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator Resita: Evaluator Resita - CORLAN SORIN.

Birou Expert Evaluator Corlan Sorin

Evaluator Proprietati Imobiliare (EPI) - Evaluari Bunuri Mobile

0729.211.335

Despre Noi

birou_evaluator_drobeta_900

Birou expert Evaluator Corlan Sorin Evaluator autorizat ANEVAR oferim servicii de evaluare si reevaluare imobiliara respectand principiile, metodele si standardele profesionale, etice cu scopul de a estima o valoare pentru un drept de proprietate, care sa fie cat mai apropiata de valoarea pe care o stabileste piata in urma tranzactiilor. Acoperim toate specializarile in domeniul evaluarii, respectiv evaluarea proprietatilor imobile, a bunurilor mobile si a intreprinderilor/afacerilor.

Realizam rapoarte de evaluare pentru o gama diversa de proprietati imobiliare, cum ar fi: apartamente; case, vile; spatii comerciale; spatii de birouri; hale industriale sau de depozitare; spatii de productie; constructii speciale; terenuri intravilane libere sau construite, extravilane, agricole.

Evaluarea este un proces complex de determinare a unui tip de valoare, a unui tip de proprietate, la o anumita data si concretizata in raportul de evaluare. Estimarea valoarii trebuie sa fie obiectiva. In general, evaluarile pot avea scopuri diverse, cum ar fi alocarea pretului de achizitie, falimentul, exproprierea, dizolvarile de parteneriate si corporatii, finantarea, asigurarea, leasing-ul, aprecierea managementului, fuziuni si achizitii, formarea si dizolvarea parteneriatelor, transferul de proprietate, diferitele tipuri de impozitari si esalonari de taxe precum si pentru ierarhizarea gradului de utilitate.

Evaluarea este o determinare si nu un calcul exact al unei valori printr-o formula matematica sau printr-o cuantificare precisa. Procesul de evaluare impune aplicarea rationamentului profesional al evaluatorului.

Rapoartele de evaluare sunt intocmite respectand Standardele Internationale de Evaluare (IVS), Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator si modelul cadru adoptat de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si Asociatia Nationala a Bancilor (ARB).

Evaluator este acea persoana fizica sau juridica cu experienta semnificativa in domeniu, competenta in evaluare pe piata specifica subiectului evaluarii, care cunoaste, intelege si poate pune in aplicare in mod corect acele metode si tehnici recunoscute care sunt necesare pentru efectuarea unei evaluari credibile.

Evaluari proprietati imobiliare:

evaluator drobeta

Firma noastra intocmeste prin colaboratorii sai atestati ANEVAR rapoarte de evaluare pentru o gama larga de proprietati imobiliare si bunuri. mobile.

Evaluarea imobiliara este o analiza, o opinie sau concluzie referitoare la natura, calitatea, valoarea sau utilitatea unor anumite interese sau aspecte, ale unei anumite proprietati imobiliare, exprimata de o persoana impartiala specializata in analiza si evaluarea proprietatilor imobiliare (expertul evaluator imobiliar).

Drepturile reale imobiliare se exercita asupra unui bun imobil. Acestdrept este inregistrat intr-un document formal, de exemplu un titlu de proprietate sau contract de inchiriere. De aceea, proprietatea este un conceptjuridic distinct de bunul imobil, care este un activ fizic. Drepturile reale imobiliare cuprind toate prerogativele, avantajele si beneficiile legate de proprietatea asupra bunurilor imobile.

Scopul/utilizarea evaluarii:

• rapoarte de evaluare pentru impozitare
• pentru garantii bancare
• pentru vanzarea imobilului
• pentru partaj, mostenire etc.
• Instanta ( judecatorii, tribunale, curti de apel

Persoanele fizice
Daca ai in proprietate o cladire sau un spatiu inchiriat unei firme/companii, esti obligat sa evaluezi imobilul pentru impozitare la fiecare 5 ani.

Persoanele juridice
Daca detii un spatiu in care o firma isi desfasoara activitatea, ai obligatia de a realiza un raport de evaluare la fiecare 3 ani, indiferent de destinatia spatiului.

Servicii

Oferim servicii de consultanta in evaluare avand ca principale obiecte de activitate:

  • evaluarea proprietatilor imobiliare: terenuri libere de constructii, apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale si industrial
  • evaluarea bunurilor mobile: autoturisme, autovehicule utilitare, instalatii tehnologice, linii de fabricatie, masini, utilaje, echipamente, stocuri, obiecte de inventar, mobilier, scule si unelte, aparate de masura si control
  • evaluarea intreprinderilor: societati comerciale, hoteluri, restaurante, statii de benzina, cazinouri, teatre si cinematografe

Galerie foto