Psihologie Bucuresti-Sector 1

Cabinet Psihologie Bucuresti Sector 1 - Gherase Anca

Psihologie Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Bucuresti-Sector 1: Cabinet Psihologie Bucuresti Sector 1 - Gherase Anca.

cabinet psihologie psiholog sector 6 bucuresti

Despre Noi

cabinet psihologie sector 6 bucurestiPsiholog Anca Gherase apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 06155, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie sistemica a familiei si a cuplului, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Consiliere psihologica - a familiei si a cuplului, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Cabinet Individual de Psihologie Gherase Anca este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor; partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1CT1147.

Cabinetul nostru ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii, adolescenti si adulti de toate varstele. Este un cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie la cele mai inalte standarde etice.

In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare din punct de vedere emotional.

Servicii

Servicii psihologice pentru adulti 

 • Psihoterapie individuala, depresie, tulburari anxioase (frica, atac de panica, fobii specifice), insomnie, dependente, tulburari ale dorintei sexuale, tulburari alimentare, obezitate, anorexie, bulimie, boala psihosomatica, divort, viol, accidente, traume provocate de deces, singuratate, stima de sine scazuta, retragerea din viata sociala, dorinta de optimizare si dezvoltare personala si altele.
 • Psihoterapie de cuplu si familie - separare, comunicare defectuoasa, relatii tensionate, infidelitate, relatie sexuala, infertilitate, adoptie, gelozie, agresivitate si abuz, singuratate in cuplu, cresterea si educatia copiilor, relatia cu familia extinsa.
 • Consiliere psihologica - urmareste dezvoltarea personala, autocunoasterea si adaptarea cat mai eficienta la mediu prin dezvoltarea unor abilitati si capacitati.

Servicii psihologice pentru parinti si copii/adolescenti

 • Consiliere psihologica individuala.
 • Psihoterapie pentru parinti si copii/adolescenti.
 • Consiliere psihologica de grup pentru parinti si copii/adolescenti.

Consiliere psihospirituala: este o metoda de conectare la  Sinele Divin, ce foloseste ca instrument metodologic starea de observator revelata prin conexiunile constient, inconstient, transconstient, psihologic, spiritual.

 • Psihosugestie
 • Tehnici de relaxare
 • Autocontrol mental
 • Metode alternative de restabilire si intretinere a starii de sanatate in plan fizic, emotional, mental si spiritual
 • Terapii(reprezinta metode de pastrare a sanatatii si de vindecare ce pornesc de la o perspectiva holistica asupra vietii, abordand simultan trupul si sufletul)
 • Terapie recuperatorie pentru persoane cu dizabilitati (sindrom Down, ADHD, dislexie, intarziere in dezvoltare): stimulare cognitiva, psihomotrica, terapie prin joc.

Dezvoltare personala pentru copii si adulti se refera la studiul si practica de a-ti imbunatati propria viata, mai ales cariera, educatia, relatiile, sanatatea, productivitatea si spiritualitatea, prin efortul tau propriu. Este vorba despre stradania permanenta a fiecarui om de a deveni mai bun, de a se autodepasi, de a se perfectiona din ce in ce mai mult. Este un proces continuu de auto-imbunatatire, care dureaza toata viata (ar fi bine sa dureze toata viata).

Studii: 
Licentiata in psihologie si asistenta sociala.
Master in Devianta si delincventa juvenila.
Cursuri postuniversitare de formare in Psihoterapie sistemica pentru familie, Cuplu si Copii.

Galerie foto