Psihologie Bucuresti-Sector 4

Cabinet Individual de Psihologie Sector 4

Psihologie Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Bucuresti-Sector 4: Cabinet Individual de Psihologie Sector 4.

Psihologul este acea persoana care reuseste sa traduca anumite trairi pe care fiinta umana cateodata cu greu le intelege si gestioneaza. Noi  toti avem probleme uneori  asa cum ar fi pierderile,  sentimentele de furie, manie, anxietate, depresie si e posibil sa ne simtim prinsi in capcane prin limitarile aduse de ele.  Poate ca unii oameni  nu -si definesc asa trairile, dar simt ca sunt singuri, nu pot merge mai departe, sunt demoralizati deoarece au avut alte asteptari de la viata, se pot chiar imbolnavi grav. Atunci intervine psihologul si acordand suportul necesar,  fiinta umana  isi aminteste ca viata este frumoasa, iar criza pe care o traverseaza este profesorul sau, care doreste sa-i serveasca experienta din care sa invete ca lectie vindecarea si eliberarea  de trecut spre a deveni din nou intreaga, armonioasa.

Te invit ca impreuna,  sa reusim sa avem o  colaborare de succes prin care sa putem definim mai bine personalitatea si sa formulam obiectivele ce trebuie indeplinite in aceasta viata avand viziunea asupra lor. Lucrez  cu strategii terapeutice eclectice asupra experientelor  traumatizante din trecut care au blocat calatoria spre implinire si fericire. Doresc sa  aduc vindecarea  sufletului ranit, care are nevoie de ingrijire. Realizez alianta terapeutica cu oamenii aflati in suferinta, ii invat cum sa  traiasca in prezent,  “aici si acum”, cu resursele din prezent, deblocand ceea ce a fost blocat de suferinta si activand intregul potential  pentru a accede la libertate si fericire.

Va astept intr-un context terapeutic  in care care va invit sa va (re)intalniti  cu toate partile care va compun pentru a va reintregi personalitatea si impreuna vom reusi sa gasim drumul cu sens. Voi fi ghidul dumneavoastra pe calea cunoasterii de sine si va voi indruma in aceasta calatorie pasii spre echilibru, reusite sigure atat pe plan personal, cat si in planul profesional  folosind un set de abilitati si instrumente terapeutice  menite sa va maximizeze potentialul si performanta. Limbajul verbal si nonverbal ajuta oamenii sa traduca intentiile celuilalt in proportie de 80%, chiar daca mesajul voit este contrar. De aceea, trebuie sa invatam cum anume sa ne armonizam cu noi insine si sa atingem nivelul dorit in care ceea ce gandim, ceea ce spunem, ceea ce traim si ceea ce facem sa fie in totala congruenta cu noi insine si cu universul.

Galerie foto