Psihologie Bucuresti-Sector 5

Cabinet Individual de Psihologie Bucuresti Sector 5 - Cristea Catalina

Psihologie Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Bucuresti-Sector 5: Cabinet Individual de Psihologie Bucuresti Sector 5 - Cristea Catalina.

cabinet psihologie sector 5

Despre Noi

cabinet psihologie sector 5Cabinet Individual de Psihologie - Cristea Catalina va ofera servicii de consiliere si psihoterapie individuala sau de grup pentru copii, adolescenti si adulti. Toate problemele, ideile, emotiile, fricile clientului isi gasesc dreptul la exprimare, analiza si intelegere. Scopul este ca in relatie cu terapeutul, clientul sa isi poata pune intrebarile potrivite; astfel noi raspunsuri se pot transforma in solutii eficiente de viata. Durata terapiei poate varia in functie de fiecare caz si de nevoile fiecaruia.

In viata fiecaruia dintre noi vine un moment in care nimic nu mai merge. Uneori, de vina sunt circumstantele exterioare (divort, boala, faliment, decese etc.), alta data este vorba despre noi insine si asta, chiar daca totul pare sa fie in regula ,,din afara”. Dar lucrul acesta ne doare, pentru ca nu avem la indemana nicio scuza care sa justifice starea in care ne aflam. Avem parte de succes si totusi, in sinea noastra, traim sentimentul esecului. Poate fi vorba despre o tristete coplesitoare, despre o oboseala cumplita sau pur si simplu ne pierdem pofta de viata, un sentiment cu neputinta de cotrolat.

cabinet psihologie sector 5

De fapt, starile noastre sufletesti nu apar din senin. Incet, incet descoperim ca exista un istoric interior, de cele mai multe ori, inconstient, care ne-a adus la naufragiu. Nu avem decat sa regretam ca s-a ajuns aici, dar, in egala masura, putem sa salutam ceea ce se va intampla in urma acestei dezvaluiri: acceptarea faptului ca ne confruntam cu o problema grava, o etapa esentiala in incercarea de a o rezolva si pentru asta avem nevoie de un pshiholog care sa ne primeasca cu bratele deschise si calduroase, sa ne asculte cu calm si sa ne ofere sustinerea de care avem nevoie pentru a depasi momentele sensibile ale vietii noastre.

Servicii Psihologice

Diagnostic si evaluare clinica

  • evaluare psihologica in vederea realizarii unui pshiodiagnostic clinic
  • evaluarea gradului de discernamant al persoanei
  • evaluarea starii mentale

Consiliere si terapie suportiva pentru

  • depresie, anxietate, atac de panica
  • stima de sine scazuta
  • tulburari ale somnului
  • doliu, divort
  • dificultati in luarea deciziilor

Dezvoltare personala, autocunoastere

Managementul conflictului, mediere si negociere

Terapii standard de relaxare

Dificultati de relationare in familie si la locul de munca

Consiliere psihologica copii si adult

Galerie foto