Psihologie Campina

Cabinet Individual de Psihologie Campina

Psihologie Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Campina: Cabinet Individual de Psihologie Campina.

Servicii psihologice
Psihologie clinica (consultatii, psihodiagnostic, terapie de cuplu/familie, psihoterapie copii si adolescenti. Interventii terapeutice de scurta durata.

PSIHOLOGIE CLINICA

  • investigatii si psihodiagnostic in tulburarile psihice, evaluare neuropsihologica, evaluare complexa a personalitatii, mecanisme adaptative, evaluarea starii de sanatate mentala;
  • interventie, asistenta, consultanta psihologica-terapii standard de relaxare, consiliere specifica obiectivelor medicale, cresterea aderentei la tratament, consiliere pre- si post operatorie, autoevaluare, dezvoltare personala, imbunatatirea imaginii de sine, a stilului de viata, managementul conflictelor in cuplu/familie, psihoterapia crizelor la copii si adolescenti;
  • interventii terapeutice de scurta durata-cu durata determinata si scop precis, cu focalizare pe aspectele pozitive si capacitatea de mobilizare a clientului pentru a depasi momentele de criza. Aceste terapii au o larga aplicabilitate: in anxietate, depresie, fobii, atacuri de panica, fobie sociala, tulburari de personalitate etc.


VA OFER O ATMOSFERA CALDA, RELAXANTA SI CONFIDENTIALITATE DEPLINA!
Va astept cu incredere!

Galerie foto