Psihologie Otopeni

Tina Petrăreanu - Terapie de cuplu si familie

Psihologie Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Psihologie Otopeni: Tina Petrăreanu - Terapie de cuplu si familie.

Cabinet Individual de Psihologie
Psih. Tina Petrăreanu
0721.329.984

Adresa : Str. Marasti, nr. 8 A, ap. 5, interfon 005 (urmatoarea strada dupa Mega Image-ul de la D.N.)

Cabinetul ofera si servicii online

Despre Mine

psiholog otopeniCabinet Individual de Psihologie - Tina Petrăreanu va ofera servicii de consiliere si psihoterapie individuala sau de grup, terapie de cuplu si familie. Toate problemele, ideile, emotiile, fricile clientului isi gasesc dreptul la exprimare, analiza si intelegere. 

Sunt absolventa a UMF Carol Davila din Bucuresti, specializarea fiziokinetoterapie (1999-2004). Acolo am pus bazele medicinei alopate, invatand sa fac terapie fizica.

In perioada februarie 2010 – septembrie 2012, am urmat un program de formare in psihoterapia sistemica a familiei si cuplului in cadrul APFC Iasi, o asociatie acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Studiile de psihoterapie m-au invatat sa ma intreb ce sta in spatele comportamentului oamenilor, sa nu mai judec sau sa pun etichete, sa urmaresc firul rosu mereu prezent in interactiunile dintre persoane.

Intre terapia fizica si cea psihica, exista o paleta larga de terapii neconventionale care de asemenea ma preocupa si pe care le consider potential adjuvante (am participat la un curs de Shiatsu si la unul de Reiki).

Preocuparea mea principala este evolutia spirituala, a mea si a celorlalti. In acelasi timp, consider ca echilibrul este esential pentru o viata sanatoasa. Echilibru intre serviciu si familie, intre studiu si recreatie, intre material si spiritual.

cabinet psihologie otopeni

Sedintele de consiliere si psihoterapie se adreseaza oricarei persoane, cuplu sau familii care doresc sa primeasca ajutor cu privire la orice dificultati de ordin psiho-emotional , pentru imbunatatirea calitatii vietii, de ex.: relatii conflictuale in familie sau in cuplu, adictii (dependenta de alcool, jocuri de noroc, tutun, droguri s.a.), dinamica sexuala, boli incurabile si dizabilitati, doliu, divort, boli psihosomatice (afectiuni a caror aparitie sau evolutie este influentata de factori psihologici, de ex.: astm, migrene, anorexie, bulimie, obezitate, ulcer, diabet zaharat, cancer s.a.), dificultati in luarea unei decizii, depresie etc. 

Intr-o terapie de cuplu vin in cabinet ambii parteneri. Pot vedea in acest fel cum interactioneaza, facem jocuri de rol si alte exercitii care schimba tiparele. Este foarte important sa existe un obiectiv unic pentru terapie al celor doi parteneri.

Servicii psihologice

  • Evaluare psihologica copii (7-12 ani)
  • Psihoterapie adolescenti (12-20 ani)
  • Terapie individuala
  • Terapie de cuplu
  • Terapie de familie
  • Hipnoza clasica
  • Psihonutritie
  • Seminarii si workshopuri

Galerie foto